22 | 08 | 2019
Proiect de hotarâre (publicat la data de 19.01.2019)

În conformitate cu dispoziţiile art. 4 lit. b) şi art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată şi ale Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean Galaţi, Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi aduce la cunoştinţă publică faptul că se iniţiază procedura de elaborare a proiectului de act administrativ cu caracter normativ: Hotărâre a Consiliului Judeţean Galaţi privind aprobarea  costului mediu lunar de întreţinere a persoanelor vârstnice îngrijite în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi şi a categoriilor de venituri luate în calcul la stabilirea venitului lunar pe membru de familie.

Afisat la data de 19 ianuarie 2019

Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa Compartimentului relatii publice, organizare si functionare ATOP,

           - persoane de contact:

                      Stirbu Anda - consilier

                      Teodor Laura - consilier

           - coordonate de contact:  telefon: 0236-302.513 si 0236-460.556

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de administrativ cu caracter normativ se înainteaza în scrissi pot fi transmise:

           - prin posta electronica, catre contul de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ;

           - la adresa postala: Consiliul Judetean Galati, str. Eroilor nr. 7, Municipiul Galati, cod postal 800119;

           - se depun direct la Compartimentul relatii publice, organizare si functionare ATOP, la sediul din strada Eroilor nr. 7 B, etaj 1, camera 4.

 

 

Termenul limita pâna la care se pot face propuneri este 28 ianuarie 2019. 

         
 

 
Cauta in site